Valokuvaus ja graafinen


Hintataulu Cafe Hyrrälle
Vauvan odotuskuvat
Design Hill – Asa-mukisarja


Muurlan lasi – Lasilintujen valokuvaus

Halva lakritsi – Arvontamainos


 Siskoni, joka opiskelee Espoon ammattikorkeakoulussa pyysi apuani eräässä kouluprojektissaan. Heidän tehtävänään oli toimia standimyyjinä ja myydä Halva merkin lakritseja mahdollisimman paljon. Lisäksi heillä oli arvonta, jossa pystyi voittaa Halvan tuotepaketin. Siskoni pyysi apuani arvontajulisteen teossa, sillä tämä toisi heidän ryhmälleen lisäpisteitä ulkopuolisesta avusta ja minä saisin illustraattori opteusta enemmän.


Visioni oli hyvin selkeä. En oikeastaan luonnostellut paperille vaan ryhdyin heti illustraattorilla tekemään töitä. Tein kolme vaihtoehtoa, joista siskoni sitten valitsi mieluisen.

Toiveena oli maanläheinen ja hillitty ulkoasu. Väreinä musta, harmaa, ruskea ja beige. Inspiraation lähteenä oli itse Halvan wanhan ajan lakupussi.

Yllä ensimmäiset vaihtoehdot
Siskoni valitsi esimmäisen vaihtoehdon, johon olin itsekin tyytyväinen. Lähdin parantelemaan ulkoasua ja kokeilemaan eri värejä ja muotoja. 

Vaihdon värejä ja tekstilaatikoiden muotoja. Päädyin ympyrämuotoon ja keltaiseen väriin.


Kokeilin hieman tummempia sävyjä ja kokeilu osoittautui onnistuneeksi, sillä siskoni oli sitä mieltä, että tämäkin on hyvä vaihtoehto.

Muokkasin myöhemmin lakupalat uudestaan, sillä huomasin että Halvan lakupalat ovat enemmän neliön muotoisia. Alkuperäisessä mainoksessa lakupalat olivat omasta mielestäni liian pyöreitä, jolloin lakut muistuttivat enemmän pandan lakuja. Piirsin lakut uudestaan ja lopputuloksesta tuli entistä parempi. Siskoni tiimi valitsi kaksi mainosta eri väreillä.

Fontit siskoni tiimi sai itse valita, joten lähetin hänelle pelkät tyhjät tekstikentät. Lisäsin mainoksiin Halvan ja Laurean koulun logon, sekä oman nimeni. Myös salon seudun ammattiopiston logo pääsi tiimin powerpoint esitykseen, jonka he esittivät Halvan myyntipäällikölle.

Yllä valmiit mainokset, mitkä päätyiivät standille.

Yllä olevat kuvat standista. Alhaalla mainokset tekstien kanssa.

(Lupa saatu kuviin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti