Suunnittelutoimisto Bakery
____________________________________________________________________________ 


Lepola esite – Painovalmis tuote


Avustin kuvauksissa, jossa tarkoituksena oli Lepola nimiselle siideripanimolle tehdä esite. Esitteessä näkyisi kaikki heidän siiderit ja niiden tiedot.
Yllä ensimmäinen versio


Yllä oleva kuva ei päätynyt esitteeseen, sillä parantelimme vielä joitain kuvan elementtejä. Alla videossa näkyy painovalmis tuote!
_____________________________________________________________________________ 


TOIMISTOKUVAUKSET


Siivosimme toimiston ja pidimme koko päivän kestävät kuvaukset, sillä Bakerylaiset halusivat toimistokuvia. Muut työntekijät tekivät normaalisti töitä ja minä kuvailin heitä sivusta. Tilakuvia otettiin yhteisvoimin.__________________________________________________________________________________ KUVAUSPROJEKTI – Lepola tuotteet


Suunnittelin, kuvasin ja editoin Lepola Drinks yritykselle kuvan, jossa ovat kaikki heidän tuotteensa. Kyseinen kuva päätyi myös Bakeryn omille nettisivuille. 
Printscreen Bakeryn sivuilta__________________________________________________________________________________ 


TEXTURE MOODBOARDS


Alla kuvia tekemistäni moodboardeista. Välillä minulle annettiin tietyt materiaalit, joista koota moodboard ja silloin tällöin sain itse valita mitä kuvaan. 

Haastavinta minulle oli kuvata moodboareja niin, että ne ovat täysin suorassa. Lisäksi, välillä tuli ongelmia siitä, että tietyt palikat eivät pysyneet paikoillaan ja piti turvautua teippiin tai sinitarraan :D


__________________________________________________________________________________ LUDMILA – Luonnonkosmetiikan workshopSain kunnian toimia kuvaajana luonnonkosmetiikan workshopissa yritykselle nimeltä Ludmila. Workshop järjestettiin Bakeryn toimistolla ja Bakeryn työntekijät tekivät alusta loppuun Ludmilan ohjeistuksella käsirasvaa, minä toimin sivussa kuvaajana. Kuvia käytettiin workshoppien mainostuksessa.


__________________________________________________________________________________ TYÖHARJOITTELU – Suunnittelutoimisto Bakery25.2.2019 aloitin kolmannen työharjoitteluni suunnittelutoimisto Bakerylla. Harjoitteluni kesti Toukokuuhun asti, mutta sain onnekseni jatkaa toimistolla vielä Kesäkuun ajan. Bakery oli täydellinen paikka päästä harjoittelemaan valokuvausta ja graafisia taitoja. 
Kuva: Bakeryn nettisivut

Mikä on Bakery?


Bakery on suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut brändien ja konsteptien suunnitteluun ja kehittämiseen. Bakery toteuttaa esimerkiksi tiloja, palvelumuotoilua, digitaalista markkinointia, verkkosivuja ja- kauppoja sekä teksti- ja kuvasisältöä. 

Toimistossa työskentelee toimitusjohtaja, joka on samalla sisutusarkkitehti. Hänen lisäkseen toimistosta löytyy projektiassistentti, graafinen suunnittelija ja brändeihin ja markkinointiin erikoistunut työntekijä. Alla printscreen Bakeryn nettisivuilta, jossa näkyy heidän palvelut.


Kuva: Bakeryn nettisivut

Sijainti


Kuva: Bakeryn nettisivut

Vanhana navettavana ja autokorjaamona toiminut tila toimii Bakeryn toimistona. Toimisto sijaitsee Salossa Rikalankadulla.

Asiakkaat


Bakeryn asiakaskuntaan kuuluu laaja kirjo erilaisia yrityksiä kuin myös yksityisiä asiakkaita.

Bakeryn somet Bakeryn nettisivuille pääset tästäInstagram tai vaihtoehtoisesti kirjoittamalla hakuun bakery_creative

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti