keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Koulun käytävälle uutta ilmettä

Meidän visualistien luokan ulkopuolelta löytyy pieni syvennys, missä on tuoleja ja pöytiä opiskelua varten. Itse viihdyn kyseisessä paikassa, sillä työrauha on taattu. 
Eräs luokamme opiskelija oli tehnyt uuden ilmeen meidän visualistien someille ja samalla luokkamme käytävät ja syvennys saivat päivitystä uusista julisteista. Tulostin ja planssasin neljä julistetta syvennykseen.


Ensin hieman kokeilua, että mikä olisi paras järjestys julisteille.

Päädyin kuvassa näkyvään järjestykseen, sillä tässä järjestyksessä tulee vuorotellen graafinenjuliste ja valokuvajuliste. Yiritin suuripiirtein mittailla kohdat ja hakkasin planssit nauloilla seinään.


Kun julisteet olivat seinällä, huomasimme että punaiset sohvat eivät alkuunkaan sovi enää kyseiseen tilaan, joten..


siirsimme punaiset sohvat pois ja laitoimme tilalle mustat nojatuolit. Tila oli edelleen vähän kolkko, joten seuraavana olisi maalin etsintä seinään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti