keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Viimeinen viikkoViimeinen viikkoni Finnmarissa meni hyvin. Uutta tavaraa tuli kolmen lavan verran, joten tekemistä riitti. Joulutavaraa on hiljalleen alkanut saapua liikkeeseen ja sen myötä pöydät ovat saaneet uutta järjestystä. 


Uusien tavaroiden saapuessa purataan mahdollisimman paljon tavaraa esille, jotta saadaan käsitys kaikista tavaroista ja niille löydetään oma paikkansa. Ohjaajani purkasi tavarat laatikoista ja minä hain tuotteet pöydille hinnoteltavaksi, samalla palvelin asiakkaita kassalla. Lopuksi etsitään yhdessä tavaroille paikat ja tarvittaessa vaihdetaan järjestystä.Sivupöytä muuttui vaalean talviseksi, jossa väripilkkuna toimii tummanpunainen. Ilmeestä tuli todella raikas.


Yllä kuva pöydästä jonka ohjaajani uusi lilasta kultaiseksi. 


Etupöytä muuttui oranssista lilaksi pöydäksi. Kulta- ja hopeahyllyt saivat myös täydennystä viikon ajan.

Harjoitteluni oli kaiken kaikkiaan opettavainen kokemus, sillä opin paljon uutta myynti- sekä visualistityöstä. Ohjaajallani on silmää sommittelussa ja olikin mahtavaa saada oppia häneltä visualisesta puolesta. Espoon Ison Omenan Finnmari liikkeessä on se etu, että liike on todella kaunis ja esineet ovat hyvässä järjestyksessä. Tästä asiakkaatkin ovat samaa mieltä. 

Kahdeksan viikkoa meni todella nopeasti hyvässä työporukassa. En olisi parempaa paikkaa voinut valita ensimmäiseksi työharjoittelukseni. Työpaikka, työkaverit ja asiakkaat olivat paras mahdollinen yhdistelmä, jota jään kaipaamaan. Oli ihanaa kuulla työkavereilta, että minusta oli paljon apua kahdeksan viikon aikana. Kaiken kaikkiaan mahtava ensikosketus myynti- sekä visualistityöhön, mistä en muuttaisi mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti