sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Hyllylle uusi järjestys


Perjantaina sain järjestellä hyllyn, jossa on pääosin kulta- ja hopeatuotteita. Ohjaajan toiveena oli, että kokoisin samanlaiset kulta- ja hopeatuotteet omiin selkeisiin ryhmiinsä. Lopputulokseen en ole aivan täysin tyytyväinen, mutta järjestystä tullaan vaihtamaan heti ensi viikolla, sillä heti maanantaina on kuormapäivä.
Yhdistin yhteen hyllynosaan ne kultaesineet, jotka olivat kulutetun näköisiä. Pidin isot esineet sivuilla ja pienet keskellä. Yritin myös sekoittaa esineitä niin, että samaa materiaalia ei olisi vierekkäin, esim reunoilla olevat purkit ja lyhdyt ovat selvästi samaa sarjaa, mutta halusin pitää ne erillään.


Hopeaesineissä oli enemmän pähkäiltävä, sillä niitä oli huomattavasti enemmän mitä kultaesineitä. Päädyin erottamaan hopeat niin, että helmiäishopeat ovat omassa hyllyssään yllä olevan kuvan tavoin.


Lopuksi erotin kiiltävät hopeat omaan hyllyynsä. 

Hyllyn järjestäminen osottautui yllättävän haastavaksi. Tavaraa on niin paljon ja koko ajan täytyy ajatella mihin mikäkin tuote sopii ja kuinka paljon mitäkin tuotetta on. Yritin pitää järjestyksen selkeänä, jotta jokainen tuote tulisi esille ja että asiakkaan on helppo ottaa tavaroita tarkempaankin tarkasteluun. Vielä täytyy harjoitella, mutta kokemuksen myötä oppii parhaiten.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti